zaterdag 8 juni 2013

FILM: The Great Gatsby

Nick Carraway is aan het begin van zijn carriere op Wall street als hij in een leuk huisje naast een enorm landhuis/kasteel. De bewoner kent hij niet maar hij heeft al wel het idee in de gaten te worden gehouden door de mysterieuze bewoner waar elk weekend enorme feesten worden gegeven.
Op een dag wordt hij uitgenodigd op een dergelijk feest. Iets wat heel zeldzaam is. Hij gaat er naar toe en op die bewuste avond ontmoet hij zijn buurman; Jay Gatsby.

Vanaf dat moment wordt hij meegenomen door Gatsby in zijn leven met sterke verhalen die al dan niet waar zijn maar 1 ding wat wel zeker is; Gatsby houdt van Daisy Buchanan.


The Great Dicaprio zoals ik hem vanaf nu noem is erg sterk als Jay Gatsby. Zijn jeugdvriend in real life Toby Maguire als Nick Carraway speelt ook sterk. Carey Mullligan (Daisy Buchanan) is met recht DE nieuwe ster aan het Hollywood front.

De film is in 3D en heeft vaart. De muziek van de jaren 20 wordt verweven met de muziek uit de huidige tijd. Een verrassende combinatie.

Een erg goede film die ik zeker op dvd ga kopen ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten